Artikler

Behandling af kronisk smerte
Kronisk smerte
Kroniske smerter er smerter, som varer ud over den normale tid for heling efter en skade. Almindeligvis regnes smerter for kroniske, når de har varet over seks måneder...

 

 

Det er altså længerevarende smerter, som kan gå væk igen, men de kan også fortsætte resten af livet. Kroniske smerter er ikke en sygdom, men snarere en tilstand, som kan medføre væsentlige ændringer af både fysiske evner, psykiske og sociale forhold.

Den menneskelige magnet
Vidste du, at du er en omvandrende menneskelig magnet. Det du fylder dine tanker med, vil du også fylde dit liv med.

krevet af: Hans-Henrik Nielsen

 

Uanset om du ønsker det eller ej, så vil du altid tiltrække de mennesker, de muligheder og de omstændigheder, som svarer til dine dominerende tankemønstre. Det som dette betyder på almindeligt dansk er, at det du fylder dine tanker med, vil du også fylde dit liv med.

Hvad er nærvær?
Der er det, der er. Hverken mere eller mindre. Den erkendelse er essensen af nærvær.

krevet af: Ernest Holm Svendsen

 

Fremtiden er der ikke. Den er en projektion af nuet baseret på vores håb og frygt, forventninger og bekymringer. Og den bliver meget sjældent, som vi forventer. Fortiden er der heller ikke. Den er sket. Vi kan huske den, vi kan glemme den, vi kan diskutere den, men vi kan ikke handle i den. I den forstand er den lige så meget en illusion som fremtiden.

ManuVision

​Fra Fitness & Helse

ManuVision er på få år blevet en eftertragtet og populær behandlingsform blandt en lang række danskere. ManuVision er massage, frigørelse af led og åndedrætstræning, og handler samtidig om, at kroppens tilstand også sladrer om vores følelser og sindstilstand.

 

Antallet af klienter til ManuVision-behandling stiger hele tiden, og derfor vil ManuVision uddanne endnu flere behandlere.

Ondt i ryggen skyldes ikke arbejde
Jan Hartvigsen

Ryglidelser starter allerede i teenage-alderen, viser ny undersøgelse. De kan forværres af arbejde, men det er sandsynligvis ikke den primære årsag til rygproblemerne. ​

 

Over 600.000 mennesker i Danmark har kroniske smerter i bevægeapparatet.

 

Jan Hartvigsen, der står bag undersøgelsen, som lige er blevet offentliggjort i det store internationale tidsskrift Spine, er professor i klinisk biomekanik på Syddansk Universitet.