BLIV FORHANDLER

Se her hvordan >>

 

Detox Behandling

 

Kroppen ophober medicinrester og affaldsstoffer fra de fødevare vi indtager i vores hverdag, med detoxing kan vi hjælp kroppen med at fjerne disse affaldsstoffer.

 

En detox behandling kan være med til at få din vægt tilbage på rette spor, ved at fjerne de affaldsstoffer der ophobet i fedtvævet, vil kroppe have letter ved at fjerne det overskydende fedt.

 

Der vil opstår blokeringer i de område hvor affaldsstofferne ophobes, lider du ofte af muskelsmerter eller træthed, kan det være ophobet affaldsstoffer eller medicinrester der er problemet.

 

Gelen fjerner affaldsstoffer, og den væske der er bundet mellem cellerne, hvorefter affaldsstoffer vil blive transporteret ud i lymfesystemet. Blodcirkulationen øges og fedtforbrændingen hæves, mens kroppen strammes langsomt op.

 

Der vil være synligt resultater efter kun 45 minutter med denne slags behandling.

 

 

  • Minimere udsenet af cellulite (appelsinhud)

  • Strammer huden op

  • Forbedre hudens struktur og smidighed

  • Øger immunforsvaret

  • Baseret på naturlige ingredienser

  • Ingen kemiske ingredienser

  • Resultater på kun 45 minutter

  • Progressiv resulter i 72 timer

 

 

Pris for 1 Detox behandling       

Pris for 3 Detox behandlinger  

 

Gør det selv kr. 150,-

 

 

 

 

I gennemsnitlige har vi omkring 300 giftige kemikalier i vores blod. Kroppen er i stand til at behandle en moderat mængde af toksiner, formange giftige kemikalier hæmmer kroppen i dens udvinkled og restitutioner. Af denne grund lider flere og flere mennesker af kroniske sygdomme såsom hovedpine og ledsmerter - sygdomme relateret til toksis overbelastning.

 

Giftig  kan komme fra luften vi indånder, kemikalierne i vores rengørings og skønhedsprodukter, kemisk sprøjtede fødevarer samt en bred vifte af forbrugerprodukter som er behandlet med kemiske stoffer.

 

Gennem udrensning, kan du hjælpe kroppen med at slippe af med noget det skrald der er ophobet, samt i sidste ende bringe systemet tilbage i balance.

kr.   450,-

kr. 1000,-