Profil

Professionelt:

Jeg har de sidste 12 år hjulpet klienter der har haft mange forskellige problemer med led og muskler. Jeg har en omhyggelig tilgang til behandlingen af mine klienter. Det er vigtigt for mig at komme helt ind til kernen af problemet og ikke “bare” foretage hurtige og usammenhængende behandlinger. 

 

Mine klienter skal forstå hvorfor skaden er opstået bl.a. for at forebygge yderligere skader - det er hele grundtanken i mine behandlinger, og som eksamineret ManuVision behandler ved jeg, at denne teknik hjælper og gør mine klienter smertefri. 

 

I behandlingerne benytter jeg samtidig min uddannelse som coach inden for Enneagrammet og skaber en dynamisk vej ud af klientens fastlåste adfærdsmønster. 

 

Vores adfærdsmønster kan være med til at vores krop bliver låst og fastholdes i smerte. Og hvis vi ikke forstår at tolke kroppens signaler, eller tolker disse forkert, vil også småting kunne sætte sig som spændinger og blokeringer, som i sidste ende kan give skader eller kroniske smerter.

 

Min passion:

Min passion er at flytte mine klienters forståelse for deres egen krop. De skal i bund og grund blive mere kropsbevidste og acceptere, at når hovedet og kroppen ikke arbejder sammen vil det hæmme dem i dagligdagen og i deres fysiske velbefindende.

 

Uddannelser:

Eksamineret ManuVision Behandler (Manuvision Huset) Eksamineret Enneagram Coach (Corefinder) Håndværksmæssig baggrund som klejnsmed.

 

Privat:

Jeg er en aktiv person og prøver at være i så god fysisk form som muligt.Jeg holder meget af at svømme, men jeg elsker at tage min Mountainbike og køre en god lang tur i skoven. 

 

Nogle gange om året pakker jeg mine kufferter og drager sydpå, gerne til Italien som jeg holder meget af - både sommer og vinter.

Manuvision behandler, Enneagram coach

Info

BETALINGSMETODER:
Kontant - Dankort - Masterkort - American Express - JCB

AFBUD/ ÆNDRING AF TID:
Afbud eller ændring af tider skal altid foregå med en dags varsel.
Det kan ske ved at sende en sms eller lægge en besked på min mobiltelefon.
Vil du ændre din tid, beder jeg dig også om at kontakte mig så snart du finder ud af, at du ikke kan overholde den aftalte tid. Ved akut opståede problemer, kan du ændre tid senest kl. 9 samme dag. Kontakter du mig senere end det, regnes det som udeblivelse.
   
UDEBLIVELSE:
Ved udeblivelse uden afbud påregnes 50% af prisen.

NÅR JEG AFLYSER:
Det kan ske at jeg er nødsaget til at melde afbud til din behandling. Jeg bestræber mig på at det sker så sjældent som muligt, men opstår situationen, kontakter jeg dig så hurtigt som muligt inden din aftale.

KOM TIL TIDEN:
Det er vigtigt at du kommer til den aftalte tid, for at få det fulde udbytte af behandlingen. En ManuVision behandling varer ca. 60 minutter, der skal dog tages forbehold for at nogle behandlinger kan overskride dette interval og der kan derved opstå ventetid.

TELEFONTID:
Jeg har telefontid alle hverdage. Her kan du ringe, hvis du har akut behov for min hjælp, hvis du vil ændre en tid eller lave en ny aftale. Ellers er der mulighed for at sende mig en sms på 60 71 7000 eller en e-mail på info@behandlingdervirker.dk 
Du er altid velkommen til at lægge en besked på min telefonsvarer - så ringer jeg tilbage, når jeg har mulighed for det.KONTO & CVR NR.:

Jyskebank:  Reg: 5050  Konto: 1394451 

CVR Nr.  33 89 67 94