Udtalelser

Smerte i skinnebenet og begyndende ondt i knæet
Maria Schultz - Glostrup

 

Jeg var 14 år da jeg første gang oplevede smerter i ryggen. Disse var følgevirkningerne af at være blevet behandlet med kemoterapi, efter jeg som 12-årig fik konstateret kræft.
Som konsekvens af smerterne opsøgte jeg kiropraktor og forsøgte herigennem i en årrække at få afhjulpet dem. Sidenhen har jeg prøvet mig frem via forskellige andre muligheder, dog uden at opleve nogen mærkbar forandring i mine ryg.
Da jeg startede mit forløb hos Kristian var jeg desuden kraftigt besværet af en stivgørende rygoperation – spondylodese – for hvilken jeg flere gange dagligt tog tre forskellige slags smertestillende medicin.

Smerterne var intense og langvarige på døgnbasis, og sad ikke kun i ryggen, men bredte sig også til bagdel, ben og fødder. Det føltes som en kamp, at være i egen krop, og dagligdags gøremål såsom opvask, støvsugning, tøjvask og lignende var en kæmpe udfordring for mig.

Jeg købte hos Kristian et abonnement á tre måneders varighed, og som resultat af disse behandlinger er min hverdag blevet langt nemmere at overkomme.
Smerterne er aftaget kraftigt i styrke, og selvom jeg stadig har dårlige dage, hvor jeg kan mærke at det gør ondt, er de gode dage langt flere! Inden mit forløb hos Kristian var der kun dårlige dage, men nu er der blevet levnet plads til dage med løftet humør og glæde, hvor jeg kan være i min egen krop og tør tro på fremtiden.

Jeg behøver ikke længere tage smertestillende på daglig basis, fordi jeg kan rumme mine smerter meget bedre efter at være blevet løsnet op af behandlingerne. Desuden er jeg nu i stand til at genoptage et arbejde, hvilket det er tre år siden jeg sidst har kunnet, da jeg har haft så ondt.
Alt dette har medvirket, at jeg i dag har det bedre end jeg længe kan huske at have haft det.

 

Smerte i skinnebenet og begyndende ondt i knæet
Camilla - Helsingør

 

Inden jeg startede med at få Manuvision behandling, havde jeg i flere år gået til fysioterapeut, for at slippe af med min spændings hovedpine - men uden succes.


Allerede efter kort tids behandling havde jeg færre hovedpiner ugentligt, og er nu sluppet helt af med min ellers daglige hovedpine.

 

 

Under min graviditet fik jeg også behandling, min krop var rimelig belastet da jeg ventet tvillinger. Jeg fik løsnet op for hofter og lænd, men fik også behandling for at forhindre væske i kroppen.Jeg undgik helt væske i kroppen undervejs i graviditeten og kunne derved gå daglige ture helt frem til dagen hvor jeg skulle føde næsten uden smerter.

 

Behandlingen hjalp mig rigtigt meget, da det næsten var umuligt at strække visse dele af kroppen fordi maven var i vejen. Jeg fik også vist hvordan jeg skulle lave øvelser der hjemme så jeg kunne undgå de værste smerter.
 

 

 

Smerte i skinnebenet og begyndende ondt i knæet
Anne Marie Petersen - Ishøj

 

Jeg har gennem mange år haft store rygproblemer.Mange års tungt arbejde og en skade i ryggen, endte med at min ryg for ca. 4 år siden gav mig kroniske smerter.Det betød, at jeg ofte måtte tage smertestillende piller for enten at kunne sove eller klare en arbejdsdag.

 

Jeg prøvede alt, indtil jeg fik anbefalet at prøve "Behandling der virker". Jeg var skeptisk, men allerede efter første behandling mærkede jeg en forskel, så jeg købte 10 behandlinger hos Kristian.

 

Mine 10 behandlinger er nu slut og jeg har en helt ny bevægelsesfrihed i ryggen, og nu ved jeg helt sikkert hvor jeg kan få hjælp, hvis jeg får brug for det igen.

 

Jeg kan kun på det varmeste anbefale Kristian og "Behandling der virker".

 

 

Smerte i skinnebenet og begyndende ondt i knæet
Claus Østergård - Frederiksværk

 

Min Reumatolog havde dømt ”frossen skulder” og eneste udsigt var, ifølge ham, ro og hvile i 1 til 3 år. Enkelte kunne hjælpes med operation men ellers var det kun at vente. Jeg kunne få alt det binyrebarkhormon jeg havde lyst til mod smerterne.

 

Jeg vil helst undgå binyrebarkhormon og kunne holde smerterne i ave med en punktmagnet, men det opløste ikke den frosne skulder.

 

Ad omveje havde jeg hørt om Behandling Der Virker – Manuvision.

Det var helt fantastisk, efter første behandling var der klart mere bevægelighed i skulderen. Jeg fik simple øvelser som jeg selv skulle gøre derhjemme.

 

Efter 4 behandlinger var jeg tilbage ved reumatologen og viste stolt at skulderen var meget mere fri. Kvaksalveren mente så at det kunne værre tilfældigt og ville ikke anbefale en behandling der ikke er klinisk dokumenteret.

 

Jeg vil meget gerne anbefale behandlingen, for jeg ved det er Behandling Der Virker.

 

 

Smerte i skinnebenet og begyndende ondt i knæet
 Per - Helsingør

 

Jeg lever som mange andre et travlt liv med arbejde og 4 børn (bl.a tvillinger på 3 år). Samtidig er jeg ambitiøs løber og under træning til marathon fik jeg stærke smerter i et af mine skinneben og begyndende ondt i et knæ.

 

Jeg vidste at hvis jeg gik til min praktiserende læge ville jeg bare få at vide at det var skinnebensbetændelse, få en recept på Ibuprofen og skulle holde 14 dages løbepause. Det var ikke en behandling jeg havde lyst til og holde løbepause var ikke en mulighed, da jeg havde tilmeldt mig et stort Marathonløb i Amsterdam.Jeg blev heldigvis gjort opmærksom på Kristian Prüss og ”Behandling der virker”.
Jeg kendte ikke noget til Manuvision i forvejen, men havde da hørt om at de professionelle cykelryttere til bl.a Tour de France brugte alternative behandlere (eks.vis Kristoffer Glavind Kjær), så var nysgerrig for at prøve det.Jeg fik det bedre fra første behandling, der blev virkelig løsnet op for noget og blev gjort opmærksom på at trække vejret ordentlig. Desuden fik jeg undervisning i øvelser jeg kunne lave hjemme og som ville være med til at løsne spændinger. Behandlingen virkede og jeg kunne øge min træningsmængde op til marathonløbet, gennemførte og nåede min målsætning om at løbe i mål under 3 timer og med personlig rekord.Jeg har kun positivt at sige om Kristian Prüss og ”Behandling der virker” og Manuvision er helt sikkert noget jeg vil blive ved med at bruge i mit liv. Jeg kan kun anbefale Kristian og hans behandling der virker!

 
Smerte i skinnebenet og begyndende ondt i knæet
 Bitten - Helsingør

 

ManuVision og Kristian er jeg blevet varmt anbefalet af andre personer, som har prøvet noget der virker. Jeg mødte op med skepsis, syntes det var et "pralende" firma navn - "Behandling Der Virker" - i dag noget klogere, det virker sgu.

 

Jeg er 56 år - erhvervsaktiv som lager & logistikchef hos Ilse Jacobsen med en til tider lang og hård arbejdsdag.

 

Jeg vågnede en morgen kl. 05.00 med meget stærke smerter i ryggen og i maven. Måtte ringe 1813, blev kørt til Hillerød sygehus, og senere til egen læge. Blev tilbudt binyrebarkhormon og henvisning til fysioterapeut. Jeg takkede nej til indsprøjtningen, i min verden er det ikke en løsning. Ej heller en forklaring på hvad der er galt. Jeg gik til fysioterapeut, fik nogle hjemmeøvelser hvor jeg i stedet havde brug for en der tog fat, masserede og løste op - men fysioterapeuter "rør" jo ikke ved klienter længere, hvilket jeg synes er et problem.

 

Kristian fik med hans behandling løst op for min ryg, senere min nakke, mine knæ og til sidst min mave. Jeg bruger hans øvelser, indrømmet ikke tit nok; men allervigtigst, Kristian fik forklaret mig en sammenhæng mellem sind og krop. Samt givet mig en selvforståelse af min krop og hvad den prøver at fortælle mig. Jeg har lært at lytte til min krop, og jeg nyder vores samtaler omkring min plan for livsstilsændring. Jeg er i dag smertefri og i gang med at tabe mig - det sidste er helt min egen skyld.

 

At blive behandlet af Kristian, det gør sgu ondt og jeg piver, men jeg tør slet ikke tænke på, hvor jeg ville være, hvis jeg ikke gik med jævne mellemrum til Behandling Der Virker. 

Enlig mor og egen virksomhed er det let og glemme sig selv
 Mia - København

 

Jeg kan varmt anbefale ManuVison-behandlingen jeg har fået hos BehandingDerVirker v. Kristian Prüss. Efter længerevarende smerter i nedre ryg, føler jeg igen at jeg kan arbejde og dyrke motion. Mine smerter og bekymringer er væk.

Så se hellere at blive behandlet i dag, i stedet for i morgen - det hjælper!

 
Enlig mor og egen virksomhed er det let og glemme sig selv
 Steen - Nivå

 

Havde gennem længere tid døjet med en skulderskade og modtaget behandling gennem Falck Healthcare via mit arbejde, dog uden den ønskede virkning. Efter få behandlinger fik Kristian løsnet op for og afhjulpet min skade, kan kun anbefale Behandling der virker.

Mange år med dårlig ryg
 Alette - Ålsgårde

 

Gennem mange år med en meget dårlig ryg, der styrede min hverdag, min nattesøvn, min træning og mit humør grundet smerter – behandlinger hos fysioterapeut, scanning og smertestillende medicin, uden nogen forbedring - fik jeg anbefalet Kristian og hans behandlingsform.

Med skepsis gik jeg ind til min første behandling, men ud kom jeg med et nyt syn på velvære og ro i kroppen. Kristians behandlingsform, hvor læreprocessen med vejrtrækningen udgør en store del, har givet mig min krop og mit overskud tilbage, samt en hverdag med minimalt ondt. Mange dage endda helt smertefri.


Jeg kan i dag ”være” i min krop, som jeg aldrig troede, ville være muligt igen og gøre mange af de ting jeg før i tiden kun kunne drømme om. Kristian er dygtig og professionel, han får mine varmeste anbefalinger.

 at være bevidst om sin krop og at kunne trække vejret helt med i maven. Begge dele hjælper Kristians behandling mig med.
 Britta - København

 

Min søn har altid spillet fodbold på et højt niveau. Han blev desværre ved med at blive skadet i lysken. Da han er en vigtig brik på sit hold, og igen blev skadet, bad hans træner mig om at finde en behandling, som kunne holde ham skadesfri.Så opsøgte vi Kristian Prüss, og han har derfor være uden skader siden.
Ved at gå hos Kristian, er det som om hele hans krop bliver ’sat rigtig på plads’ igen, efter al den hårde træning og de meget seje kampe.
Det har gjort, at vi har fået en mere glad dreng som nu kan træne og spille kamp, uden at være bange for at blive skadet.Jeg tror, at alle der laver noget de elsker, ved hvor frustrerende det er, når man ikke kan dyrke det på grund af en skade.
Jeg er så også selv begyndt hos Kristian, og det at min krop bliver arbejdet igennem, en gang imellem, er som at blive født på ny.

I mit arbejde som skuespiller er det vigtig, at være bevidst om sin krop og at kunne trække vejret helt med i maven. Begge dele hjælper Kristians behandling mig med.

Jeg kan kun på det varmeste anbefale Kristian og hans ”BEHANDLING DER VIRKER” for det gør det.

Tidligere håndboldtpige med ondt i ryggen
 Jane - Helsingør

 

Jeg er tidligere håndboldpige og jeg har prøvet mange forskellige behandlingsformer i forbindelse med skader, men aldrig har jeg prøvet dette og aldrig har jeg været så begejstret. Det der især tiltaler mig ved denne behandlingsform er, at der er fokus på følelser og krop hænger sammen.

Udover at Kristian har hjulpet mig på vej efter en diskusprolaps, har han også sat fokus på hvordan jeg bruger og bevæger min krop og hvilke belastninger/skader der kan opstå deraf. 


Jeg føler, efter en behandling, at det hele ”flyder” bedre indeni mig, jeg har et bedre velvære. Jeg kan varmt anbefale Kristians behandling, fordi jeg synes alle fortjener, at ha det dejligt i sin krop.

Enlig mor og egen virksomhed er det let og glemme sig selv
 Ingrid - Helsingør

 

Når man som jeg er enlig mor med egen virksomhed, er det meget let at "glemme" sig selv og sine egne behov og kroppens signaler.
Således er det lykkedes mig at "glemme at trække vejret" Og på den måde lægge låg på en masse.
Derfor har det været med stor fornøjelse / fortjeneste for mig og min krop at komme under kyndige hænder
- Nu kan jeg bruge begge arme om morgenen igen uden at tabe kaffekoppen f.eks.
Jeg er også blevet bedre til at bevare roen i en presset situation ved at trække vejret "korrekt" og på den måde slappe af.
De søvnløse nætter er også blevet færre ved hjælp af dybe vejrtrækninger "til godnat".
Det burde være alle forundt at bruge 1 time i ny og næ på velvære af denne slags.

De varmeste anbefalinger fra mig

Enlig mor og egen virksomhed er det let og glemme sig selv
Mia - Gentofte

 

Jeg har fået behandling hos Kristian flere gange.. i forbindelse med hold i lænden. Behandlingen har altid virket og man får altid gode råd og "værktøjer" med hjem til selvhjælp. Kristian viser altid oprigtig interesse i at finde kilden til ens problem hvad enten det er på krop eller sjæl. Jeg kan 100% anbefale Kristians behandling den er professionel og ærlig.

Enlig mor og egen virksomhed er det let og glemme sig selv
Trine - Store Heddinge

 

Jeg kan helt sikkert anbefale ManuVison-behandlingen hos Kristian - BehandlingDerVirke. Har igennem flere år brugt ham når jeg har haft smerter og ondt i kroppen. Jeg har især været meget glad for at den stadig snoren og smerte som jeg i mange år har haft i min nakke og ud i armen er væk.